Gran actuació dels cadets al Campionat de Catalunya de Clubs en pista coberta

El passat 25 de gener va tenir lloc a la pista coberta de Sabadell, el campionat de clubs cadet en aquesta disciplina. Com ja és habitual, els nostres atletes d'aquesta categoria, hi van participar amb l'equip de l'Agrupació Atlètica Catalana, obtenint fantàtstics resultats i on més d'un atleta ha obtingut la mínima per al campionat d'Espanya

Les fèmines Marta Hita i Andrea Trapé, amb dos atletes més, no només van quedar primeres en els relleus 4x200, sino que a més es van anotar el Rècord dels Campionats, amb un temps de 1,47;37.
 A més, l'Andrea, la Marta, juntament amb la Laia Virgili, la Laura Perpinyà i la Marta Van Ginkel van quedar Campiones de Catalunya de Clubs defensant el CA Torredembarra i l'A.A Catalunya. Felicitats!!

Els masculins, l'equip format per Aaron Solà, Heribert Marín i Ayoub El Hajjioui van obtenir la 6ena posició en la taula de clubs.

Anem a veure amb més profunditat com els va anar a tots ells,

Laia Virgili, als 600 metres llisos va anotar-se marca personal al recórrer aquesta distància en 1 minut 46 segons i 48 centèssimes
Marta Van Ginkel va fer 7,34 al pes
Laura Perpinyà va obtenir la mínima per al campionat d'Espanya en arribar al 1,53m al salt d'alçada
Andrea Trapé va fer els 60 metres tanques en 9,21 aquest registre li suposa obtenir la millor marca personal fins ara i la mínima per al Campionat d'Espanya
Marta Hita, va fer un 43,16 segons als 300 metres
Aaron Sola, 41'91 als 300 metres
Heribert Marín, va saltar 1,35 a l'alçada
i Ayoub El Hajjioui, amb 2 minuts 45 segons va obtenir la mínima per al Campionat d'Espanya i la marca personal, lògicament en els 1000 metres llisos

FELICITATS A TOTS!

Campionat d'Espanya de Clubs de Pista Coberta Antequera 2014

El passat cap de setmana es va disputar a Antequera, (Málaga) el Campionat d'Espanya de Clubs de pista coberta de la categoria Júnior. Una total de 3 atletes del nostre club, com ja és habitual, amb els colors de l'Agrupació Atlètica Catalana, hi van participar amb resultats força meritòris tenint en compte l'alta competència.

Laura Ramos, va finalitzar en 6ena posició als 60 metres tanques, amb un temps de 9 segons i 78 centèssimes, el qual li ha suposat una nova marca personal.

Pau Aragonès, va obtenir la 7ena posició en 60 metres tanques, amb un temps de 8,95 segons, la qual cosa també li ha permès millorar els seus registres personals.

Finalment, Hicham Ahrouch va acabar també en setè lloc als 3000 metres llisos, amb un temps de 9 minuts, 16 segons i 36 centèssimes.

L'AA Catalunya va acabar en 5è lloc en categoria masculina i en sisena en femenina.

ENHORABONA!!

El Control Cadet i Juvenil de Pista Coberta a Sabadell serveix per posar punt final a un fantàstic 2013

A la prova disputada el passat 14 de desembre a la pista coberta de Sabadell, va servir perquè Laura Perpinyà en triple salt i Andrea Trapé als 60 m.ll van aconseguir mínima per al Campionat d'Espanya.

En categoria cadet, Aaron Sola va participar a la prova dels 60 mll on va obtenir un registre de 7'97 segons, i als 300mll on va marcar un 41'46.
Heribert Marin, en triple salt va saltar 11,07 metres
Laia Virgili, als 1000 metres llisos els va completar amb un registre de 3 minuts, 27 segons i 75 centèsimes, i Ayoub El Hjjioui va correr els 1000 metres llisos també amb 2 minuts i 52 segons.

Destacar la classificació de Laura Prepinyà i Andrea Trapé al Campionat d'Espanya en Triple (11,07) i 60mll (45,09) respectivament. A més, la Laura va fer els 60mll amb un temps de 8'19 i l'Andrea els 300 mllisos amb 45'09

En categoria juvenil Laura Ramos va fer els 60mll amb 8'35 i els 60 metres tanques amb un registre de 9'67.
Pau Aragones, va córrer els 60 metres llisos amb un temps de 7'66 i els 400 metres llisos amb un temps de 55'33

Mireia Molné, per la seva part, va participar als 1500 mll am un temps de 5'27''48