Intens cap de setmana per al CA Torredembarra

Nou cap de setmana de competicions per als nostres atletes del club. Lliurament de guardons, Jean Bouin i una nova cita al campionat escolar al Roquissar d'Altafulla, els nous reptes d'aquesta setmana.

Intens cap de setmana el que es presenta per a tota la família del CA Torredembarra. El proper divendres, a les 19.30, al Casal Municipal tindran lloc els guardons esportius a esportistes i entitats del municipi; una entrega que habitualment tenia lloc al mes de juny però que aquest 2014 s'ha endarrerit fins a aquest divendres 21 de novembre. D'aquesta manera, el consistori torrenc vol premiar i reconèixer el merit a tots els esportistes i entitats esportives locals, que han triomfat i competit amb honor amb les seves diferents disciplines.

Pel que fa al diumenge, el CA Torredembarra tindrà representació a Barcelona i a Altafulla: La muntanya màgica de Montjuich tornarà a ser una espectadora de luxe de la 91 edició de la mítica Jean Bouin, mentre que al poble veí altafullenc es celebrarà una nova edició del Cros al col·legi el Roquissar, on els més joves tornaràn a participar amb les mateixes ganes, il·lusió i objectiu: aprendre dia a dia una mica més. Avui i divendres, molt atents al que diguin els entrenadors sobre els horaris per les cites de divendres i el diumenge.

Salut i força!

No hay comentarios: