El CA Torredembarra, nominat a entitat de l'any 2014

En la tercera edició de la gala del "torrenc de l'any", organitzada pel mitjà, Baix Gaià Diari, Club Atletisme Torredembarra està nominat juntament amb l'Associació de Veins de Baix a Mar i els Gegants de Torredembarra.

El Club Atletisme Torredembarra té una altra noticia positiva en menys d'una setmana. Després de que a la gala de l'esport, organitzada per l'Ajuntament del municipi, on es va reconèixer els grans èxits aconseguits per petits i grans del Club, el mitjà electrònic Baix Gaià Diari ha nominat l'entitat a ser escollida "Entitat de l'Any 2014",  Els motius, els següents: "El Club Atletisme Torredembarra ha tancat un 2014 espectacular. El seus esportistes cadets han guanyat diverses medalles d'or, plata i bronze en els campionats d'Espanya de pista coberta i a l'estiu, consagrant-se com un dels clubs d'atletisme més importants de Catalunya.

El CAT, ha ocupat portades i moltes notícies al ddT i els atletes torrencs, malgrat l'estat actual de les instal·lacions de la pista d'atletisme, van rebre el seu reconeixement en la gala de l'esport del passat novembre. "

  
Les altres dos entitats nominades, són els Gegants de Torredembarra i l'Associació de Veïns de Baix a Mar. Us animem a participar a les votacions per a les entitats i per al torrenc de l'any, en aquest enllaç:  Entitats: http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixgaiadiari/noticia/4493/entitats/torrenc/any
Torrenc de l'any: http://www.naciodigital.cat/delcamp/baixgaiadiari/enquestes/6/

Molta sort a tots i agraïr-vos a tots el suport, així com felicitar a BaixGaià.cat la seva tasca informativa.

 

No hay comentarios: