Èxit rotund dels Cadets al Campionat d'Espanya de Clubs en Pista Coberta

El passat dissabte 2 de febrer, a Saragossa es disputava la VI Copa d'Espanya de Clubs Cadet en Pista Coberta, uns campionats, on com ja és habitual, els nostres atletes cadets corrien amb la samarreta de l'Agrupació Atlètica Catalana (AAC), i on un cop més, aquests fantàstics atletes van demostrar el seu gran talent, ja no només pel fet de participar a un campionat estatal, que ja és molt dir, sino que a més van obtenir magnífics resultats, tant a la classificació personal, a la classificació general i fins i tot millorant registres personals.

Les noies tornen a destacar

Comencem per les noies; Laia Virgili va participar als 600 metres llisos, on va dur a terme una gran actuació. Marta Van Ginkel, als 60 metres llisos va aconseguir marca personal. Marta Hita, als 300 metres llisos, va ser primera a la seva sèria i va aconseguir el 3r millor temps absolut. Laura Perpinyà va quedar en primera posició al triple salt amb un registre d'11,33 metres. Andrea Trapé va acabar líder als 60 metres tanques amb un temps de 9,13 segons, i per últim, en els relleus 4x200, on entre les participants del combinat català hi formaven part Andrea Trapé i Marta Hita, van acabar en primera posició.

En el global per equips, l'Agrupació Atlètica Catalana, la qual el Club Atletisme Torredembarra n'és un club membre, on hi aporta els seus atletes, va acabar en segona posició, enduent-se la medalla de plata cap a casa.

Els nois contribueixen a endur-se la plata

En categoria masculina els resultats també van ser satisfactoris; Heribert Marin va ser 6è a l'Alçada amb un registre de 1,50 metres; Aaron Sola va ser 3r en llançament de Pes, amb una marca de 13,42 metres. Ayoub El Hajjioui va ser 3r als 1000 metres llisos amb un temps de 2,44 minuts, i per últim, als relleus 4x200 on hi participava Aaron Sola, van acabar en 4rta posició. Gracies en part a aquests resultats, els masculins de l'AAC van ser subcampions d'Espanya.

Balanç genial

Fent un resum en números, a part de les dues medalles de plata, en masculí i femení, 6 atletes han acabat en posicions de podi, i un d'ells ha obtingut marca personal, recordem, en el si d'uns Campionats d'Espanya. Aquest grup d'amics han demostrat ser un diamant en brut per a l'atletisme torrenc i català, i des d'aqui, nomes ens cal treure'ns el barret i aplaudir les gestes que cada setmana, amb esforç i sacrifici, situen Torredembarra al centre del món de l'atletisme.