35e CROS POPULAR VILA DE TORREDEMBARRA

Un any més i ja en van 35, es celebrarà el Cros Popular Vila de Torredembarra. Com amb les darreres edicions, amb sortida i arribada al C/ Pere Badia. Les inscripcións, gratuites, es podràn dur a terme fins al 3 d'agost al Pavelló Sant Jordi, a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra, hi hauran un total de 8 cures que recorreran per 3 circuits possibles, el C1 de 544m, el C2 de 750m i el C3 de 1389m, amb trofeus per als 3 priemrs de cada categoria.

Us hi esperem

Campionat d'Espanya Cadet

El passat cap de setmana es va celebrar a les pistes de Granollers el Campionat estatal de la categoria cadet, on els nostres atletes van posar punt final a una temporada fantàstica tant en resultats com en rendiment assolit al llarg de l'any. Tot i això, més d'un atleta es va quedar amb un regust agredolç, com Andrea Trapé o Laura Perpinyà, que es van quedar a les portes d'un podi que tenien gairebé a l'abast. Però tal com comenten els seus entrenadors, l'important es la gran feina feta als entrenaments i a totes les competicions, i l'any vinent continuaràn arribant els èxits, que cal dir que aquesta temporada 2012-2013 n'han estat molts.